Annulatieverzekering

update 23 september : We krijgen nog steeds aanvragen binnen om een annulatieverzekering af te sluiten. Daarom organiseren we een tweede ronde om hierop in te tekenen. Dit kan je vrijblijvend doen en onder dezelfde voorwaarden als het eerste contract dat we afsloten met onze verzekeringsmakelaar.

Nieuwe deadline : 1 december

Na onderhandelingen en besprekingen met diverse verzekeraars, lanceren we volgend voorstel tot annulatieverzekering. Onze keuze is gevallen op het voorstel van Europ Assistance.

Iedereen kan hiervoor vrij kiezen of hij/zij hier al dan niet wilt op intekenen.

Hier vind je de polis terug met betrekking tot de gedekte gebeurtenissen. Let op, deze zijn enkel van toepassing voor de periode van onze reis, rondreis + het verblijf op de Wereld Jamboree in de USA. De annulatieregeling is dus niet van toepassing mocht je vroegtijdig uit het project stappen.

Het maximumbedrag van vergoeding bij annulatie is €3500.

De kostprijs van deze annulatieverzekering bedraagt €150.

Intekenen op deze verzekering doe je, voor 25 mei 2018, door :

  • het aanvraagformulier doorsturen naar admin@jamboree2019.be (pdf file name: “AV -” gevolgd door uw achternaam en uw naam “.pdf”, bijvoorbeeld “AV – Vanderbruggen Jan.pdf”)
  • het bedrag van 150 €  betalen op de bankrekening BE73 3630 1953 7860 van GSB met communicatie “Annulatieverzekering” gevolgd door je identificatienummer van het Rijksregister (formaat xx.xx.xx-xxx.xx)

Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers like this: