infodag 6 mei 2018

Op 6 mei 2018 nodigt het Belgische Contingent Management Team (CMT) u uit voor de infodag van het jamboree-project. Iedereen is van harte welkom: Leiding, IST en deelnemers en natuurlijk ook hun ouders en eventueel broers of zussen.

info oct 2017, Hasselt – Photo : Roeckie

Dit is het ideale moment om de organisatie te leren kennen, een update te krijgen van het project, een antwoord te krijgen op al uw vragen, …

Er zijn verschillende sessies in het Nederlands en eentje in het Frans:

  • om 10 uur: 450 plaatsen voor de sessie in het Nederlands en 350 plaatsen voor de sessie in het Frans
  • om 12.00 uur: 800 plaatsen voor de sessie in het Nederlands
  • om 14.00 uur: 800 plaatsen voor de sessie in het Nederlands

Voor de infodag en de desbetreffende sessie moet je u hier inschrijvenBij registratie is alleen het rijksregisternummer van de deelnemer vereist. Voor ouders, broers en zussen, mag u “niets” vermelden in dit veld.

Plan je aankomst zeker tijdig in (parkeren, enkele administratie voor de sessie in de aula, etc.)

 

Praktische informatie

  • Adres: Parkstraat 51, 3000 Leuven
  • Transport: de parkeermogelijkheden in Leuven zijn beperkt en denk hierbij aan het bevorderen van het openbaar vervoer. Er zijn betaalde parkeergarages in de buurt.
  • U ontvangt binnenkort de informatie om uw online medische formulier in te vullen. We vragen je om dit in te vullen, af te drukken, te ondertekenen en mee te brengen naar informatiedag van 6 mei. Meer informatie volgt nog.

 

Geniet van een dagje Leuven…

Wist je dat er in Leuven het Museum van scouts en gidsen is? Het is open van 13u tot 17u en de toegang is gratis! Ideaal om er een daguitstap van te maken!

 

Tot binnenkort!

Het CMT

 

Inschrijven

Billetterie Weezevent

infoavonden oktober 2017

Eind oktober organiseren we verschillende infoavonden waarop alle geïnteresseerde leden en hun ouders meer dan welkom zijn. We doen er alles uit […]

Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers like this: